søndag den 20. marts 2011

the cup!




Jeg ved virkelig ikke hvad der gør "coffee to-go" så fashion, men hold op man ser den over alt.Forresten så er jeg vild med det første billede. Det er rigtig spicy! Hav en dejlig søndag alle sammen.

fredag den 18. marts 2011

tirsdag den 15. marts 2011

update

I sidste uge skiftede jeg gymnasium, fordi jeg var træt af det daværende. Og det nye sted jeg er startet er fantastisk! Jeg er så glad for det allerede på bare 4 dage. Min klasse er så dejlig! Vi skal snart på studietur til Malta. Jeg har aldrig været der, så det bliver spændende! Alt føles bare super godt for tiden - Vejret er blevet bedre, vi kommer tættere og tættere på sommeren og jeg begynder snart på kørekort (pas på!) ..
xoxo

søndag den 13. marts 2011

mandag den 7. marts 2011

fredag den 4. marts 2011




Det er endelig fredag og jeg synes godt nok, at denne uge er gået langsomt frem! Så efter skole tog jeg lige en tur på strøget og købte nyt tøj! Blandt andet den fine blå forårsjakke, som i kan se på billedet. Den er fra Monki. Jeg købte også et par sorte tight jeans, en stumpet, sort-hvis stribet strik med lapper på ærmerne, en sort top og den flotte ring på nederste billede. Jeg er helt vild med den!! Den er fra Topshop til 59.-
I aften skal jeg til 18 års og endnu en i morgen aften - så min længeventede weekend skal spenderes på fest, fest og atter fest! God weekend til alle.

torsdag den 3. marts 2011

homemade



Jeg fik sådan lyst til at lave knækbrød i dag. Det er så dejlig nemt og let! Jeg fandt opskriften på en anden blog og bestemte mig for, at abe lidt efter :-)

 Ingredienser: (2. bageplader)

1 dl. havregryn
1 dl. sesamfrø
1 dl. hørfrø
1 dl. solsikkefrø
1 dl. græskarkerner
2.5 dl. hvedemel
1 dl. rugmel/fuldkorns hvedemel
1 tsk. salt
1.25 dl. olivenolie
2 dl. vand

For varm ovnen på 180 grader varmluft.
Start med at riste græskarkernerne og solsikkefrøene på en tør pande i 2-3 minutter.
Bland dernæst alle ingredienser i en skål. Nu har du en klistret dej, som du fordeler på to bageplader. Du skærer den fordelte dej ud i passende stykker, og pensler med æg. Put i ovnen og lad dem bage i 15 minutter ca. (Mine blev dog ikke færdige på 15 min., men de skal bare have til de er hårde og gyldne)


Jeg ville da også lige prøve mine evner af i nutella!
150 g hasselnødder
4 spsk kakao
1 dl. flormelis
175 g smør

Rist hasselnødderne på en pande, til du kan 'nulre' skallen af mellen fingrene. Blend dem fint i en FoodProcessor og tilsæt resten af ingredienserne. Det smager super lækkert, men dog ikke som den nutella man kan købe på glas. Denne smager lidt mere af nødder og kakao.