lørdag den 18. december 2010

I går var der julefrokost på min skole med live bands og hvor hver klasse selv skulle sørge for mad. Det blev noget værre snask med to flæskestege og ingen kniv, veganerdeller og risengrød.. Og ingen tallerkner!  Vi var desværre kun omkring 8 fra min egen klasse og jeg synes ikke det var så festligt. Så jeg smuttede hjem til H-town, hvor én af mine venner holdte en lille sammenkomst med øl og farver :-) Det var super hyggeligt.
Jeg ved ikke hvad det er med mig, men jeg hver gang jeg skal op på arbejde (kl. 8.30) så har jeg det med at være ude til klokken 2-3 stykker om natten. Det er så dumt. Så jeg tog helt smadret på arbejde! Det var heldigvis kun til klokken 12, fordi jeg skulle ud at spille kamp. Inden jeg tog hjem, købte jeg lige det nye Eurowoman! Da jeg lige var trådt ind ad døren bliver jeg ringet op af en medspiller, som fortæller mig, at kampen i dag er aflyst fordi der var hul taget. D'oh! Virkelig irriterende! Så fik jeg ikke tjent de penge på jobbet! Det er der ikke så meget at gøre ved..

I aften kommer 4 af mine venner, som jeg ikke har set i mere eller mindre evigheder!! Så skal vi bare sidde og snakke minder, drikke nogle øl og have det rigtig sjovt ;-)Ingen kommentarer:

Send en kommentar